Tüdös S., Kinga (2017) Étkezési szokások és „úri eledelek” a fejedelemségkori Erdélyben Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 44. köt.). Tanulmányok a történelemtudomány köréből = Acta Academiae Agriensis. Sectio Historiae. pp. 131-156. ISSN 1785-3117
pdf
Tudos_131-156.pdf Download (728kB) [error in script] |
Mű típusa: | Folyóiratcikk - Journal article |
---|---|
Szerző: | Szerző neve Email MTMT azonosító ORCID azonosító Közreműködés Tüdös S., Kinga NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző |
Nyelv: | magyar |
ISSN: | 1785-3117 |
Felhasználó: | Olga Fenyvesi |
Dátum: | 30 Ápr 2019 07:28 |
Utolsó módosítás: | 06 Dec 2019 10:24 |
URI: | http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/3643 |
Tétel nézet |