Étkezési szokások és „úri eledelek” a fejedelemségkori Erdélyben

Tüdös S., Kinga (2017) Étkezési szokások és „úri eledelek” a fejedelemségkori Erdélyben Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 44. köt.). Tanulmányok a történelemtudomány köréből = Acta Academiae Agriensis. Sectio Historiae. pp. 131-156. ISSN 1785-3117

[img] pdf
Tudos_131-156.pdf

Download (728kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Szerző:
Szerző neveMTMT azonosítóORCID azonosítóKözreműködés
Tüdös S., KingaNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Nyelv: magyar
ISSN: 1785-3117
Felhasználó: Olga Fenyvesi
Dátum: 30 Ápr 2019 07:28
Utolsó módosítás: 06 Dec 2019 10:24
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/3643
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet