Lékó, László, Rácz, László, B. Tóth, Szabolcs (2004) Az egri borok almasavtartalmának alakulása Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 31. köt.). Tanulmányok a kémiai tudományok köréből = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Chemiae. pp. 23-27. ISSN 1786-7412
Lékó, László, Rácz, László, B. Tóth, Szabolcs (2007) Changes of malic acid content in wines of Eger Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 34. köt.). Tanulmányok a környezettudomány területéről = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Pericemonologica (Tomus 2.). pp. 99-104. ISSN 1789-0608
Oldal, Vince, Rácz, László, Lékó, László, Otta, Klára, Záray, Gyula (2004) Ochratoxinok vizsgálata hazai borainkban Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 31. köt.). Tanulmányok a kémiai tudományok köréből = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Chemiae. pp. 29-35. ISSN 1786-7412