Changes of malic acid content in wines of Eger

Lékó, László, Rácz, László, B. Tóth, Szabolcs (2007) Changes of malic acid content in wines of Eger Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 34. köt.). Tanulmányok a környezettudomány területéről = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Pericemonologica (Tomus 2.). pp. 99-104. ISSN 1789-0608

[img]
Előnézet
pdf
99-104_Leko.pdf

Download (235kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Szerző:
Szerző neveMTMT azonosítóORCID azonosítóKözreműködés
Lékó, LászlóNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Rácz, LászlóNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
B. Tóth, SzabolcsNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Nyelv: angol
ISSN: 1789-0608
Felhasználó: Adrien Kiss
Dátum: 17 Júl 2018 10:12
Utolsó módosítás: 17 Júl 2018 10:12
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/963
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet