Changes of malic acid content in wines of Eger

Lékó, László, Rácz, László, B. Tóth, Szabolcs (2007) Changes of malic acid content in wines of Eger Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 34. köt.). Tanulmányok a környezettudomány területéről = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Pericemonologica (Tomus 2.). pp. 99-104. ISSN 1789-0608

[thumbnail of 99-104_Leko.pdf]
Előnézet
pdf
99-104_Leko.pdf

Download (235kB) | Előnézet [error in script]
Mű típusa: Folyóiratcikk - Journal article
Szerző:
Szerző neve
Email
MTMT azonosító
ORCID azonosító
Közreműködés
Lékó, László
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szerző
Rácz, László
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szerző
B. Tóth, Szabolcs
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szerző
Nyelv: angol
ISSN: 1789-0608
Felhasználó: Adrien Kiss
Dátum: 17 Júl 2018 10:12
Utolsó módosítás: 17 Júl 2018 10:12
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/963
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet