Lékó, László, Rácz, László, B. Tóth, Szabolcs (2004) Az egri borok almasavtartalmának alakulása Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 31. köt.). Tanulmányok a kémiai tudományok köréből = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Chemiae. pp. 23-27. ISSN 1786-7412
B. Tóth, Szabolcs (2004) Borászati laboratóriumi gyakorlat a Kémia Tanszéken Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 31. köt.). Tanulmányok a kémiai tudományok köréből = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Chemiae. pp. 49-52. ISSN 1786-7412
Lékó, László, Rácz, László, B. Tóth, Szabolcs (2007) Changes of malic acid content in wines of Eger Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 34. köt.). Tanulmányok a környezettudomány területéről = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Pericemonologica (Tomus 2.). pp. 99-104. ISSN 1789-0608
Rácz, László, B. Tóth, Szabolcs, Rácz, József (2006) A Mn²+-ion hatásának vizsgálata a termesztett csiperkegomba komposztjában Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 30. köt.). Tanulmányok a környezettudomány területéről = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Pericemonologica. pp. 97-107.