Csutorás, Csaba, Rácz, László, Záray, Gyula (2008) Comparison of trace element and aroma compound contents of red wines Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 35. köt.). Tanulmányok a környezettudomány területéről = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Pericemonologica (Tomus 3.). pp. 53-59. ISSN 1789-0608
Előnézet |
pdf
53-59_Csutoras.pdf Download (265kB) | Előnézet [error in script] |
Mű típusa: | Folyóiratcikk - Journal article |
---|---|
Szerző: | Szerző neve Email MTMT azonosító ORCID azonosító Közreműködés Csutorás, Csaba NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző Rácz, László NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző Záray, Gyula NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző |
Nyelv: | angol |
ISSN: | 1789-0608 |
Felhasználó: | Adrien Kiss |
Dátum: | 17 Júl 2018 10:13 |
Utolsó módosítás: | 17 Júl 2018 10:13 |
URI: | http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/977 |
Tétel nézet |