Egri és tokaji borok szerves komponenseinek GC/LC/MS vizsgálata

Kovács, Zsuzsanna (2004) Egri és tokaji borok szerves komponenseinek GC/LC/MS vizsgálata Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 31. köt.). Tanulmányok a kémiai tudományok köréből = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Chemiae. pp. 15-16. ISSN 1786-7412

[img]
Előnézet
pdf
15-15_Kovacs.pdf

Download (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Szerző:
Szerző neveMTMT azonosítóORCID azonosítóKözreműködés
Kovács, ZsuzsannaNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Nyelv: magyar
ISSN: 1786-7412
Felhasználó: Adrien Kiss
Dátum: 12 Júl 2018 11:13
Utolsó módosítás: 12 Júl 2018 11:13
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/802
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet