Murányi, Zoltán (2017) Az egri térség gasztronómiai értékei = Gastronomic values In: Természeti és kultúrtörténeti értékek Eger térségében - Natural and cultural heritage in the Eger region. Eger, Eszterházy Károly Egyetem Líceum Kiadó. pp. 135-138.
|
pdf
DM94.pdf Download (771kB) [error in script] |
| Mű típusa: | Könyvrészlet - Book section |
|---|---|
| Szerző: | Szerző neve Email MTMT azonosító ORCID azonosító Közreműködés Murányi, Zoltán NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző |
| Kapcsolódó URL-ek: | |
| Nyelv: | magyar, angol |
| Felhasználó: | Tibor Gál |
| Dátum: | 08 Ápr 2022 08:47 |
| Utolsó módosítás: | 27 Ápr 2022 07:17 |
| URI: | http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/7368 |
![]() |
Tétel nézet |
