Murányi, Zoltán (2017) Az egri térség gasztronómiai értékei = Gastronomic values In: Természeti és kultúrtörténeti értékek Eger térségében - Natural and cultural heritage in the Eger region. Eger, Eszterházy Károly Egyetem Líceum Kiadó. pp. 135-138.
pdf
DM94.pdf Download (771kB) [error in script] |
Mű típusa: | Könyvrészlet - Book section |
---|---|
Szerző: | Szerző neve Email MTMT azonosító ORCID azonosító Közreműködés Murányi, Zoltán NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Nyelv: | magyar, angol |
Felhasználó: | Tibor Gál |
Dátum: | 08 Ápr 2022 08:47 |
Utolsó módosítás: | 27 Ápr 2022 07:17 |
URI: | http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/7368 |
Tétel nézet |