Istók, Barnabás (1961) A silózott takarmány nedvességtartalmának jelentősége az erjedés sikeressége szempontjából Az Egri Pedagógiai Főiskola évkönyve (7. köt.) = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis (Tom. 7.). pp. 557-565.
Előnézet  | 
            
              
pdf
 559-567_Istok.pdf Download (532kB) | Előnézet [error in script]  | 
          
| Mű típusa: | Folyóiratcikk - Journal article | 
|---|---|
| Szerző: | Szerző neve Email MTMT azonosító ORCID azonosító Közreműködés Istók, Barnabás NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző  | 
        
| Nyelv: | magyar | 
| Felhasználó: | Éva Sárközi | 
| Dátum: | 25 Okt 2018 06:51 | 
| Utolsó módosítás: | 25 Okt 2018 06:51 | 
| URI: | http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/2237 | 
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        