Forgó, Péter, Kiss, Attila (2009) Development and adaptation of novel HPLC procedure to characterize biogenic amines in food samples Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 36. köt.). Tanulmányok a biológiai tudományok köréből = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio biologiae. pp. 45-52. ISSN 1219-4216
Előnézet  | 
            
              
pdf
 45-52_Forgo.pdf Download (3MB) | Előnézet [error in script]  | 
          
| Mű típusa: | Folyóiratcikk - Journal article | 
|---|---|
| Szerző: | Szerző neve Email MTMT azonosító ORCID azonosító Közreműködés Forgó, Péter NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző Kiss, Attila NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző  | 
        
| Nyelv: | angol | 
| ISSN: | 1219-4216 | 
| Felhasználó: | Adrien Kiss | 
| Dátum: | 20 Júl 2018 11:48 | 
| Utolsó módosítás: | 20 Júl 2018 11:48 | 
| URI: | http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/1355 | 
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        