Comparison of trace element and aroma compound contents of red wines

Csutorás, Csaba, Rácz, László, Záray, Gyula (2008) Comparison of trace element and aroma compound contents of red wines Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 35. köt.). Tanulmányok a környezettudomány területéről = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Pericemonologica (Tomus 3.). pp. 53-59. ISSN 1789-0608

[img]
Előnézet
pdf
53-59_Csutoras.pdf

Download (265kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Szerző:
Szerző neveMTMT azonosítóORCID azonosítóKözreműködés
Csutorás, CsabaNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Rácz, LászlóNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Záray, GyulaNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Nyelv: angol
ISSN: 1789-0608
Felhasználó: Adrien Kiss
Dátum: 17 Júl 2018 10:13
Utolsó módosítás: 17 Júl 2018 10:13
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/977
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet