Comparison of trace element and aroma compound contents of red wines

Csutorás, Csaba, Rácz, László, Záray, Gyula (2008) Comparison of trace element and aroma compound contents of red wines Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 35. köt.). Tanulmányok a környezettudomány területéről = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Pericemonologica (Tomus 3.). pp. 53-59. ISSN 1789-0608

[thumbnail of 53-59_Csutoras.pdf]
Előnézet
pdf
53-59_Csutoras.pdf

Download (265kB) | Előnézet [error in script]
Mű típusa: Folyóiratcikk - Journal article
Szerző:
Szerző neve
Email
MTMT azonosító
ORCID azonosító
Közreműködés
Csutorás, Csaba
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szerző
Rácz, László
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szerző
Záray, Gyula
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szerző
Nyelv: angol
ISSN: 1789-0608
Felhasználó: Adrien Kiss
Dátum: 17 Júl 2018 10:13
Utolsó módosítás: 17 Júl 2018 10:13
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/977
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet