Lékó, László, Rácz, László, B. Tóth, Szabolcs (2007) Changes of malic acid content in wines of Eger Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 34. köt.). Tanulmányok a környezettudomány területéről = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio Pericemonologica (Tomus 2.). pp. 99-104. ISSN 1789-0608
Előnézet |
pdf
99-104_Leko.pdf Download (235kB) | Előnézet [error in script] |
Mű típusa: | Folyóiratcikk - Journal article |
---|---|
Szerző: | Szerző neve Email MTMT azonosító ORCID azonosító Közreműködés Lékó, László NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző Rácz, László NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző B. Tóth, Szabolcs NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző |
Nyelv: | angol |
ISSN: | 1789-0608 |
Felhasználó: | Adrien Kiss |
Dátum: | 17 Júl 2018 10:12 |
Utolsó módosítás: | 17 Júl 2018 10:12 |
URI: | http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/963 |
Tétel nézet |