Az egri térség gasztronómiai értékei = Gastronomic values

Murányi, Zoltán (2017) Az egri térség gasztronómiai értékei = Gastronomic values In: Természeti és kultúrtörténeti értékek Eger térségében - Natural and cultural heritage in the Eger region. Eger, Eszterházy Károly Egyetem Líceum Kiadó. pp. 135-138.

[img] pdf
DM94.pdf

Download (771kB)
Mű típusa: Könyvrészlet
Szerző:
Szerző neveMTMT azonosítóORCID azonosítóKözreműködés
Murányi, ZoltánNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Kapcsolódó URL-ek:
Nyelv: magyar, angol
Felhasználó: Tibor Gál
Dátum: 08 Ápr 2022 08:47
Utolsó módosítás: 27 Ápr 2022 07:17
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/7368
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet