A silózott takarmány nedvességtartalmának jelentősége az erjedés sikeressége szempontjából

Istók, Barnabás (1961) A silózott takarmány nedvességtartalmának jelentősége az erjedés sikeressége szempontjából Az Egri Pedagógiai Főiskola évkönyve (7. köt.) = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis (Tom. 7.). pp. 557-565.

[img]
Előnézet
pdf
559-567_Istok.pdf

Download (532kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Szerző:
Szerző neveMTMT azonosítóORCID azonosítóKözreműködés
Istók, BarnabásNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Nyelv: magyar
Felhasználó: Éva Sárközi
Dátum: 25 Okt 2018 06:51
Utolsó módosítás: 25 Okt 2018 06:51
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/2237
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet