A silózott takarmány nedvességtartalmának jelentősége az erjedés sikeressége szempontjából

Istók, Barnabás (1961) A silózott takarmány nedvességtartalmának jelentősége az erjedés sikeressége szempontjából Az Egri Pedagógiai Főiskola évkönyve (7. köt.) = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis (Tom. 7.). pp. 557-565.

[thumbnail of 559-567_Istok.pdf]
Előnézet
pdf
559-567_Istok.pdf

Download (532kB) | Előnézet [error in script]
Mű típusa: Folyóiratcikk - Journal article
Szerző:
Szerző neve
Email
MTMT azonosító
ORCID azonosító
Közreműködés
Istók, Barnabás
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szerző
Nyelv: magyar
Felhasználó: Éva Sárközi
Dátum: 25 Okt 2018 06:51
Utolsó módosítás: 25 Okt 2018 06:51
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/2237
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet