Istók, Barnabás (1961) A silózott takarmány nedvességtartalmának jelentősége az erjedés sikeressége szempontjából Az Egri Pedagógiai Főiskola évkönyve (7. köt.) = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis (Tom. 7.). pp. 557-565.
Előnézet |
pdf
559-567_Istok.pdf Download (532kB) | Előnézet [error in script] |
| Mű típusa: | Folyóiratcikk - Journal article |
|---|---|
| Szerző: | Szerző neve Email MTMT azonosító ORCID azonosító Közreműködés Istók, Barnabás NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző |
| Nyelv: | magyar |
| Felhasználó: | Éva Sárközi |
| Dátum: | 25 Okt 2018 06:51 |
| Utolsó módosítás: | 25 Okt 2018 06:51 |
| URI: | http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/2237 |
![]() |
Tétel nézet |
