Development and adaptation of novel HPLC procedure to characterize biogenic amines in food samples

Forgó, Péter, Kiss, Attila (2009) Development and adaptation of novel HPLC procedure to characterize biogenic amines in food samples Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 36. köt.). Tanulmányok a biológiai tudományok köréből = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio biologiae. pp. 45-52. ISSN 1219-4216

[img]
Előnézet
pdf
45-52_Forgo.pdf

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Szerző:
Szerző neveMTMT azonosítóORCID azonosítóKözreműködés
Forgó, PéterNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Kiss, AttilaNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTSzerző
Nyelv: angol
ISSN: 1219-4216
Felhasználó: Adrien Kiss
Dátum: 20 Júl 2018 11:48
Utolsó módosítás: 20 Júl 2018 11:48
URI: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/1355
Műveletek (bejelentkezés szükséges)
Tétel nézet Tétel nézet