Forgó, Péter, Kiss, Attila (2009) Development and adaptation of novel HPLC procedure to characterize biogenic amines in food samples Az Eszterházy Károly Főiskola tudományos közleményei (Új sorozat 36. köt.). Tanulmányok a biológiai tudományok köréből = Acta Academiae Paedagogicae Agriensis. Sectio biologiae. pp. 45-52. ISSN 1219-4216
Előnézet |
pdf
45-52_Forgo.pdf Download (3MB) | Előnézet [error in script] |
Mű típusa: | Folyóiratcikk - Journal article |
---|---|
Szerző: | Szerző neve Email MTMT azonosító ORCID azonosító Közreműködés Forgó, Péter NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző Kiss, Attila NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT Szerző |
Nyelv: | angol |
ISSN: | 1219-4216 |
Felhasználó: | Adrien Kiss |
Dátum: | 20 Júl 2018 11:48 |
Utolsó módosítás: | 20 Júl 2018 11:48 |
URI: | http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/id/eprint/1355 |
Tétel nézet |